top of page

DIN LOKE RØRLEGGER

Tran VVS ble etablert sommeren 2020 og er lokalisert i Moss. Siden oppstart har vi hjulpet mange kunder med ulike rørleggertjenester og vår visjon er at du som kunde skal føle deg trygg via vår gode service, tett kundekommunikasjon og høy kvalitet. Sammen finner vi de beste løsningene for akkurat deg! Vi skal utføre oppdraget til avtalt tid og med konkurransedyktige priser.

Tran VVS leverer det meste av tjenester innen rørleggerfaget og legger stor vekt på oppdatert produktkunnskap, kjennskap til applikasjoner og ny teknologi for å kunne imøtekomme kundens behov på best måte. 

 

Vi er den naturlige VVS-partner enten du skal rehabilitere rør eller bad, oppgradere, utskifting ut VVS utstyr, installere vannbåren varme eller bygge ny bolig. Vi har bred og allsidig erfaring med alt fra enkle serviceoppdrag til større bolig prosjekter.

Hos oss får du en rørlegger du kan stole på!

mann.jpg

24 TIMERS DØGNVAKT

Vi vet at det kan dukke opp uforutsette problemer når det gjelder VVS. Hos oss har vi derfor 24 timers vakttelefon og kan være hos deg på kort tid for å avverge store vannskader.

Vakttelefon: 90501621

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

vikingbad_logo_5.jpg
FMM_.png
BD.jpg
oras-logo.png
Geberit-Logo.jpg
alterna 2.png
bottom of page