top of page

VÅRE TJENESTER

RØRLEGGER TJENESTER

Vi utfører alle typer rørlegger tjenester og service. Trenger du en rørlegger? Hos oss finner du serviceinnstilte og kvalifiserte arbeidere som ønsker å hjelpe deg.

shutterstock_1610836729.jpg
VARMEANLEGG

Vi kan tilby flotte løsninger med vannbåren varme som er både miljøvennlig, og som sparer deg for strømbruk. Vannet gjenbrukes, og du vil få en jevn strøm av varme over hele delen som bruker dette.

shutterstock_1074750473.jpg
REHABILITERING AV VÅTROM

Har du et eldre bad som trenger oppgradering/rehabilitering? Vi hjelper dere med hele prosessen fra å finne de beste løsningene til ferdigstilling av byggeprosjektet. Vi i Tran VVS utfører rehabilitering av bad til god pris og høy kvalitet. Vi har lang erfaring med dette, og sørger for at arbeidet blir utført etter forskriftene.

shutterstock_621958247.jpg
RØR OG AVLØP

Tette rør? Sprukket rør? Tett avløp? Da må du kontakte oss snarest. Vi har 24 timers døgnvakt, og hjelper deg dersom uhellet er ute. Jo tidligere du kontakter oss, jo mindre sjanse for store ødeleggelser. Vi ordner selvsagt også nye avløp / rør dersom du trenger dette.

shutterstock_1864321894.jpg
LEKKASJESØK

Når det er mistanke om vannlekkasje, er det behov for fagfolk for å lokalisere den. Vi i Tran VVS utfører lekkasjesøk for å lokalisere og reparere vannlekkasjen. 

shutterstock_1841223982.jpg
MODERNISERING OG UTSKIFTING AV VVS-UTSTYR

Ønsker du å modernisere deler av badet ditt eller bytte noe av VVS-utstyret? Vi hjelper deg med dette, så du kan føle deg sikker på at monteringen blir gjort etter forskriftene. 

24 TIMERS DØGNVAKT

Vakttelefon : 90501621

Vi i Tran VVS vet at det kan dukke opp uforutsette problemer når det gjelder VVS. Hos oss har vi derfor 24 timers vakttelefon og kan være hos deg på kort tid for å avverge store vannskader.

bottom of page